Download Lagu Syahiba Saufa – Eri Mp3

Download Lagu Syahiba Saufa – Eri

Syahiba Saufa – Eri


Listen: 129

Release Date: 09 January 2020


Deskripsi:

Title: Eri
Contributing Artist: Syahiba Saufa
Album: Eri – Single
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Syahiba Saufa – Eri

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

padahal isun uwes ngati ngati
sedurunge mbalesi
welase riko hang koyo koyo o
ngademaken nong ati

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngeliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngeliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro 

Sumber Lagu: Syahiba Saufa – Eri
Keyword: Download Syahiba Saufa – Eri Mp3, Lirik lagu Eri - Syahiba Saufa, Download mp3 Syahiba Saufa - Eri gratis, Kumpulan lagu Syahiba Saufa terlengkap, Gudang Lagu Dangdut


Home