Download Lagu Via Vallen – Tiwas Tresno Mp3

Download Lagu Via Vallen – Tiwas Tresno

Via Vallen – Tiwas Tresno


Listen: 676

Release Date: 01 January 2020


Deskripsi:

Title: Tiwas Tresno
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Tiwas Tresno – Single
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Via Vallen – Tiwas Tresno

Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi.....

Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah
Undangan di sebar aku ne ambyar

Mbiyen kowe teko aku wes kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Mbendino kowe ngomong janjine bakal setyo
Ternyata labeh palsu kowe tresno nang arek liyo
Atiku kok gawe loro

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Saiki kowe malah ngadohi aku mergo cah liyo
Ati sing kok gawe tresno saiki malah cidro
Mergo percoyo kowe tresno

Sumber Lagu: Via Vallen – Tiwas Tresno
Keyword: Download Via Vallen – Tiwas Tresno Mp3, Lirik lagu Tiwas Tresno - Via Vallen, Download mp3 Via Vallen - Tiwas Tresno gratis, Kumpulan lagu Via Vallen terlengkap, Gudang Lagu Dangdut


Home