Download Lagu Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah Mp3

Download Lagu Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah

Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah


Listen: 739

Release Date: 31 December 2019


Deskripsi:

Title: Kowe Sing Gawe Kisah
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Kowe Sing Gawe Kisah – Single
Year: 2019
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah

Dudu arek e seng salah
Nangeng kowe seng wes gawe kisah
Rasah nyalahne wong liyo
Yen sejatine kowe dewe seng suloyo

Rasah ngeyel ngaku bener
Yen saktenane kowe seng minger
Meneng meneng ketok anteng
Tibak e nang mburiku kowe tegel ngantem

Wes tak belani perih ngenteni kowe
Weteng liyer kroso luwe ora tak rasakne
Mung kepengen saat kau datang
Kusambut peluk sayang

Racocok ro angen angen yang ku idamkan
Sikel nganti gringgingen kamu tak datang
Yen pancene kowe gawe kisah
Aku tak seng ngalah

Sumber Lagu: Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah
Keyword: Download Nella Kharisma – Kowe Sing Gawe Kisah Mp3, Lirik lagu Kowe Sing Gawe Kisah - Nella Kharisma, Download mp3 Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah gratis, Kumpulan lagu Nella Kharisma terlengkap, Gudang Lagu Dangdut


Home